Om Oss

Scandinavian Investigations

Vi skapar trygghet i en digital värld för er personal och deras familjer, vi hjälper ert företag stärka säkerheten! 

Välkommen till Scandinavian Investigations – din pålitliga partner för att säkerställa tryggheten online för företag och deras personal. Vi är specialiserade på att utreda och agera vid utpressningsförsök, bedrägerier och andra hot mot företagets personal och deras familjer.

Vår vision är att skapa en säker digital miljö där företag och deras anställda kan arbeta utan rädsla för att bli offer för cyberkriminalitet. Vi förstår att den digitala eran har medfört både möjligheter och risker, och vi är fast beslutna att skydda våra kunder från dessa hot.

Vårt erfarna team består av högt kvalificerade säkerhetsexperter, utredare och tekniska specialister som är dedikerade till att upprätthålla den högsta nivån av professionalism och integritet. Vi kombinerar vår expertis inom digital forensik, informationsanalys och riskbedömning för att identifiera och agera mot hot i realtid.

När det gäller utpressningsförsök eller bedrägerier mot personalen eller deras familjer är vår snabba respons och effektiva hantering av största vikt. Vi arbetar diskret och strategiskt för att skydda våra kunder och minimera skador. Vår målsättning är att säkerställa att de drabbade får den hjälp de behöver och att förövarna ställs till svars.

Utöver utredning och åtgärder erbjuder vi också förebyggande tjänster och utbildning för att öka medvetenheten om digital säkerhet. Vi samarbetar med företag för att utveckla anpassade strategier och policyer för att minimera riskerna och stärka organisationens försvar mot cyberhot.

Vid Scandinavian Investigations är vi stolta över vårt engagemang för att skydda våra kunders integritet och säkerhet online. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och arbeta tillsammans med våra kunder för att skapa en trygg och säker digital värld.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag och din personal att navigera säkert genom den digitala världen. Scandinavian Investigations finns här för att vara ditt pålitliga stöd och skydd i en alltmer komplex online-miljö.

Vad vi gör?

Scandinavian Investigations skapar trygghet för er personal och deras familjer online genom att erbjuda en kostnadseffektiv lösning för rådgivning och utredning av IT incidenter.

Varför Scandinavian Investigations?

Scandinavian Investigations utmanar branschen genom att arbeta förebyggande och erbjuda våra tjänster till samtliga anställda i verksamheten till en låg månadskostnad.

Resultat